Renovatie Thorbeckesingel 61-108 - afgerond

De 48 appartementen in de twee flats aan de Thorbeckesingel 61 – 108 kregen een grondige opknapbeurt en maakten we energiezuinig. Onderhoudsbedrijf elk® voerde de werkzaamheden uit. 

Bij de renovatie hielden we rekening met de wensen van de huidige en van toekomstige bewoners. Veel bewoners hadden last van vocht en schimmel in hun woning. En er waren klachten over tocht. Dat is nu opgelost. 

Daar waar dat nog niet was gebeurd, isoleerden we de woningen en de portieken. We vervingen de kozijnen in de voorgevel en brachten in ieder appartement mechanische ventilatie aan. De keuken en de badkamer vernieuwden we,  en waar dat nodig was ook het toilet. Bewoners konden daarbij kiezen voor een andere indeling.

In juli 2020 stemde een meerderheid van de bewoners in met het renovatievoorstel: ruim 93% ging akkoord met de verduurzaming; 83% was het eens met de gewijzigde indeling. Eind september 2020 begon onderhoudsbedrijf elk® de werkzaamheden. De renovatie van de beide flats was eind april 2021 klaar.  

Met de energiebesparende maatregelen en de vernieuwde indeling is het in de gerenoveerde appartementen weer een lange tijd prettig en behaaglijk wonen