Renovatie Westersingel gaat van start

Bewoners ruimen alvast op 

“Even opletten!”, riep een bewoner vanaf een balkon. En ‘baf’ daar kieperde hij zijn oude eiken bankstel van drie hoog naar beneden. Maandag 1 november was er opruimdag op de Westersingel 61-91 II. Want over twee weken gaat hier de renovatie van start. 

Onderhoudsbedrijf elk® begint dan met het verbeteren en verduurzamen van de 48 appartementen in de twee flats. De appartementen worden grondig geïsoleerd en krijgen allemaal een energiezuinig ventilatiesysteem en vijf zonnepanelen. De badkamers maken we groter door een stuk balkon aan de ruimte toe te voegen. In de vernieuwde keukens komt een inductiekookplaat. 
 
En nu de voorbereiding. De bewoners van de eerste twee trappenhuizen en de huurders van de garages ruimden graag op, blijkt. De stemming was gezellig. Een eerste container was snel vol en ook de tweede raakte goed gevuld. Als steuntje in de rug tijdens de renovatie, ontvingen alle bewoners van het onderhoudsbedrijf een ‘Geen gedoe bag’. Gevuld met ‘goodies’en ‘gadgets’ om de renovatietijd goed door te komen. Als de renovatie goed verloopt, zijn de werklui van elk® in mei 2022 klaar.